Hoofdpagina

Klanten, medewerkers, managers – allemaal hebben ze steeds meer informatie te verwerken. Bij commerciële bedrijven én bij maatschappelijke organisaties. Dan kan het lastig zijn om overzicht te houden en verschillende partijen op één lijn te krijgen.

Gelukkig zijn we als mens ook allemaal visueel ingesteld. We nemen beelden zelfs 600.000 keer sneller op dan tekst!

Bij Orphiction combineren we de kracht van state-of-the-art visualisatie (2D én 3D) met slimme en snelle software. Op maat voor elke toepassing – van stedelijke ontwikkeling en zelfrijdende voertuigen tot winkelinrichting en natuurbeheer. Maar altijd met hetzelfde doel: inzicht vergroten en samenwerking makkelijker maken. Op ieder moment, waar je ook bent.

De mens voorop, de techniek als middel.

Concept ondersteuning

Orphiction heeft lange ervaring op het gebied van design en integratie om
samen tot een goed resultaat te komen 

Lautus Studio

Verander een idee tot iets concreets!

Vaardigheden

En zo doen wij het!

Bedrijfsprofiel

Klaar voor de toekomst...
Orphiction!

Orphiction is in staat om uw gedachten te prikkelen, uw fantasie te activeren en projecten te definiëren en te implementeren op een professionele manier. Orphiction bestaat uit een flexibel team van mensen uit verschillende disciplines. Gebaseerd op een kernteam en een flexibel netwerk van specialisten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we een goede partner voor uw kunnen zijn. De mensen in ons team hebben hun achtergrond op verschillende gebieden en samen zijn we daarom zo sterk, samen aan één tafel. De combinatie van hard-core technische ‘nerds’ met creatieve designers levert mooie resultaten. Wij willen graag onze passie voor de meerwaarde van 3D en moderne technieken met u delen. Of u nu video met annoties wilt hebben of industriële toepassingen, wij helpen u graag!