Hoofdpagina

Uw verhaal kan op een zeer aantrekkelijke manier worden uitgedrukt door gebruik te maken van het juiste beeldmateriaal, interactieve visualisatie via een smartphone, tablet of een VR bril zoals de Oculus Rift. Wij kunnen op elk moment meehelpen met een communicatiestrategie, van de brainstormsessies in het begin tot en met een succesvol resultaat. We hebben een lange achtergrond in grafisch ontwerp, 3D-modellering, (3D) applicatieontwikkeling en bedrijfsondersteuning voor product ontwikkeling en product management.

Scroll naar beneden voor meer informatie!

Concepten

Wij geven u de mogelijkheid om de nieuwste technologieën te gebruiken om uw verhaal of
concept uit te dragen.

Virtual Simulation Suite

Grote en interactieve 3D werelden assembleren
voor automotive simulaties

4D Communicatie Platform

Communicatie platform obv 3D inrichting
en automatische rapportage

4D Narrowcasting

Narrowcasting met de kracht van interactieve
3D product presentatie

Control & Monitoring

Beheer uw omgeving met onze
flexibele en veelzijdige IoT-technologie

Concept ondersteuning

Orphiction heeft lange ervaring op het gebied van design en integratie om
samen tot een goed resultaat te komen 

Lautus Studio

Verander een idee tot iets concreets!

Vaardigheden

En zo doen wij het!

Bedrijfsprofiel

Klaar voor de toekomst...
Orphiction!

Orphiction is in staat om uw gedachten te prikkelen, uw fantasie te activeren en projecten te definiëren en te implementeren op een professionele manier. Orphiction bestaat uit een flexibel team van mensen uit verschillende disciplines. Gebaseerd op een kernteam en een flexibel netwerk van specialisten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we een goede partner voor uw kunnen zijn. De mensen in ons team hebben hun achtergrond op verschillende gebieden en samen zijn we daarom zo sterk, samen aan één tafel. De combinatie van hard-core technische ‘nerds’ met creatieve designers levert mooie resultaten. Wij willen graag onze passie voor de meerwaarde van 3D en moderne technieken met u delen. Of u nu video met annoties wilt hebben of industriële toepassingen, wij helpen u graag!