Concept ondersteuning

Concept ondersteuning

Onze creatieve gedachten kunnen uw idee veranderen in iets dat indruk maakt!

Architectuur

Orphiction creëert een concept in samenwerking met Weeber, 'groene' architecten voor het creëren van een indrukwekkende ervaring op een manier die klanten een nieuw ontworpen gebouw kunnen voelen en ervaren voordat het wordt gebouwd. Wij helpen hen om daar hun visuele verhaal aan hun klanten te implementeren door Virtual Reality toe te passen en 3d modellen te creëren om dit te bereiken.

Natuurlijke omgevingen

We denken samen met mensen die natuurlijke omgeving creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. Dit kan gebaseerd zijn op nieuwe concepten of excellente omgeving. Orphiction creëert een digitale toolset om de impact te creëren en te zien wat hierin de mogelijkheden zijn. Op deze manier zijn de deelnemers betrokken van het begin tot het eind wat resulteert in mee denken en verbondenheid met hun natuurlijke omgeving.

Schiphol

We hebben deelgenomen aan een enthousiaste brainstorm over oplossingen voor het oplossen van het zogenaamde grondgeluid van vliegtuigen die vanuit Schiphol opstijgen. Het is een typisch voorbeeld van onze manier van denken. Met ons vermogen om onszelf in andere onderwerpe of kwesties in te leven, in combinatie met onze sterke technische achtergrond, kunnen we een goede brainstormpartner voor u zijn. In dit specifieke geval hebben we deelgenomen tijdens de brainstorm en we kregen de gelegenheid om de ideeën om te zetten in een verhaal doormiddel van animatie.