4D Automotive Virtual Simulation Kit

4D Automotive Virtual Simulation Kit

Het platform voor sensorontwikkeling wordt gebruikt om de werkelijke wereld te virtualiseren, door middel van test automatisering consistent aan te passen en ter beschikkingte stellen van partners om simulaties te doen – puur virtueel tot SiL.

Zo zijn de discussies over de mogelijkheden en veiligheid. Wij zijn vol van het idee dat een grootschalige virtuele wereld via simulaties met een enorme schaalbaarheid van voertuigen, sensoren en combinaties van allerlei omstandigheden en weersituaties een verschil kan bieden in de automobielindustrie die hierin weer aanzienlijk kan profiteren. Orphiction biedt een grote wereldoplossing die realtime data en gegenereerde data combineert waarmee systematisch scenario’s gemaakt kunnen worden en systemen zo uitvoerig kunnen worden getest en daarmee tijd, geld en veiligheid verhoogt.

Wij bieden een gebruiksvriendelijke en intuitieve oplossing voor het creëren van virtuele werelden op grote schaal. Onze Automotive Simulation Kit biedt een uitgebreide set van gereedschap waarmee binnen enkele minuten een simulatie is te realiseren.

Wil je meer informatie over dit produkt? Neem gerust even contact op!

Realtime manipulatie

Elk object binnen de virtuele wereld is
aanpasbaar.

Geografisch object plaatsing

Simulaties kunnen worden opgebouwd
op welke plek op aarde dan ook!

Weer omstandigheden

Mogelijkheid tot het toevoegen
van o.a. regen, sneeuw.

Wegen netwerk

Met slechts enkele muis kliks
kilometers aan wegen toevoegen.

Assets bibliotheek

Een grote hoeveelheid aan 3d
objecten waarmee je direct
aan de slag kunt!

Custom ontwikkeling

Wij zijn dé partner om integratie
te bieden voor nieuwe ontwikkelingen.